Kategoriarkiv: Dagbog

Rita er begyndt at sige sine første dyrelyde 🙂 Hun er startet med VOV-VOV, VOV-VOV, og med lidt held Muhhh.

Rita kom til verden d. 4/12 -2010

Endelig kom hun til verden den lille Ella klon.  Efter en lang nat med veer startede fødslen kl. 8 og efter en god time var hun født. Vi var hjemme ved middagstid og var godt trætte. Mette, Dom og Susanne og klaus hentede os på hospitalet og havde lavet en god frokost da vi kom hjem. Nu nyder vi den første tid med Rita -hun er vildt lille.

Rita juul mortensen
Rita få timer gammel
Rita juul mortensen
Stolt Far og storesøster

Hr. skæg på Roskilde

I weekenden var vi på Roskilde og høre Dizzymizzlizzy, Gorillaz, Prince FM belfast, LCD Soundsysstem og Jack Johnson for at nævne nogle få. Men vi mødte også her skæg som lagde en besked til Ella.

Ella og Frida var på weekendtur i Jylland hos mormor og morfar og bedstemor og bedstefar, de havde det sikkert sjovt. De havde fået skumfiduser, snobrød osv. For ikke at glemme togturen til Struer:

Sommer 2010

så er det blevet sommer på brostykkevej, det er første år Esben skal holde normal sommerferie hvilket ikke huer ham helt. Ellers går tiden rigtig hurtigt og Louise er blevet færdig på bec med bedst tænkelige resultat. Maven er også begyndt at vokse, og det er så dejligt, hun er stadig lidt træt men det bliver forhåbentligt snart bedre. ligenu har vi besøg af Ida, de sidder og spiser aftensmad og pjatter lidt, vi snakker lidt om at være uartige og det kan de godt lide at være :-).