Rita har besøg på legetæppet

I dag var mødregruppen forbi. Maria med Emilie (på billedet sammen med Rita), Tine med Arthur og Helena med Smilla. Vi manglede Rikke fordi Zilas var syg og Line med Nicolaj, da de var på skiferie.

Hygge at få lov til at kævle løs og æde boller i massevis med god samvittighed (ja, vi ammer jo!!)

Ella til gymnastikopvisning

Lørdag d. 26. feb. var Ella og tøserne til gymnastikopvisning i DGI hallen. Det gik rigtig godt og hun havde en fantastisk dag. Vi startede med at tage på fisketorvet og købe skibriller og skistrømper, mens Esben flyttede for Rasmus.

Efter gymnastikopvisningen skulle vi mødes med Mette, Dom og Frida på McD, men Frida blev syg, og vi tog i stedet på BurgerKing.

Da vi tog toget hjem sagde Ella: “Vi har godt nok haft råd til mange ting i dag!” Ja, vi flottede os rigtig med fint restaurantbesøg 🙂 ! Til gymnastikopvisningen så vi rep.holdet, hvilket gjorde stort indtryk på Ella (og os andre). Især drengene, som var yderst veltrænede (;-)), som kunne hoppe enormt højt på trampolin. Vi talte om, at så dygtig var Christian også, og Esben følte sig åbenbart lidt tilsidesat. Han begyndte at hoppe inde på hovedbanen og spurgte Ella, om hun ikke troede han kunne blive lige så god, hvortil Ella svarede: “HAHAHAHAHA…HAHAHAHHA….!!” (Vildt grineflip!)