Sjove ord og sætninger

3.6.10: Ella sagde i aften da hun skulle sove og hendes mor var i biografen. jeg vil ha at Mette er her, for hvis Mette var her kunne hun ordne mit ben som gør ondt. men Mette kan jo ikke være her for så kan hun ikke passe på frida og hun er jo rigtig syg.

15.12.10
Ella fiser forstyrret rundt og siger så. Har jeg ikke bare totalt meget røv i gassen selvom jeg lige har været til gymnastik.

14.3.11 Ella cyklede i går Mette og Frida i møde ved bus 18 på Gl. Køge Landevej. Hun var meget stolt. Jeg spurgte hende, om hun syntes det havde været spændende, hvortil hun svarede: “Ja – jeg følte mig næsten som en rigtig skolepige.”

16.3.11 Ella er syg i dag med høj feber og er meget sløj. Hun ville dog gerne ha lidt frugt, hvis altså der fulgte chokolade med. Hun spurgte mig om, hvad jeg har været mens jeg har været stor og jeg fortalte at jeg havde haft butikken. “Er det det eneste”, spurgte Ella. “Var det din drøm?” Jeg fortalte at jeg også gerne ville være politibetjent på et tidspunkt. Ella siger så: “Jeg vil gerne være sygeplejerske. Eller også sådan én, som arbejder nede i Netto”

Rita 2013:
Ubberbann : rutsjebane
Didida: tak for mad
Ellabo: edderkop
Suggekuld: sutteklud
Tubbitibil: politibil
Bongelong: balon
Rabababar: rabarber
Prikbrød: knækbrød

08.10.2014 Rita: Mor hvor er der en saks? L: Hvad skal du bruge en saks til Rita. R: Jeg skal klippe i noget papir… L:Hvorfor står du med den der kjole i hånden Rita, er du sikker på at det ikke er den du skal klippe i. R: Århh mor den lomme her er så irriterende jeg skal klippe den af. L:Nej Rita det skal du ikke. R: Så smider jeg den ud -din lille gris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *